Wednesday, 5 February 2014

Sesi Perkenalan

saje jer menggatal jari jemari nak perkenalkan diri  :P

nama penuh dila E_____ Adilla Binti Ibrahim ... nak bagitau sangat.. :)
untuk tahun 2014 ni umur dila dah 27 dah.. tua dah ahkak ni. ehh, selagi tak 16.11 tak cukup lagi 27, masih 26 lagi tau.. hahahaha
asal dan memang membesar bagai johan di negeri TERENGGANU DARUL IMAN


semestinya saya sudah pun bersuami.. tanggal 10 MAC 2012

anak?? hurm.. dila masih berTTC, tak ada rezeki, ALLAH simpan dua-dua anak dila.. takpe, redha.. :)
mane tau kot-kot dah ada dalam perut ni.. alhamdulillah..

kerja??? belajar civil and structure , kerja pun dalam civil and structure jugak la..



sahabat-sahabat boleh panggil DILA with single L.. :)
haku pun tak paham kenapa sangat pelik bila orang panggil dila dengan ejaan DILLA.. eeewww macam gedikss sangat jew dila ni bila eja nama macam tu.. hehe.. tak kisah la mane-mane, yang penting bila u'ollss datang terengganu, sila jangan segan silu contact i'ollss kat email :: dila_moon87@yahoo.com :)


eehh.. tiba-tiba tempek gambar ni.. hahaha, okeh.. saje je, nak bagi Mr.S pannnaasssssssssss... :)

20 comments:

  1. salam kenal jgklah... dilllllllla... aci dop gitu.. hiuhiuhiu... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh... memang tiptop la u'ollsss panggil i'ollsss gitus... hahahaha

      Delete
  2. tak pe lah..belom ade rezeki lagi kan...cik pon same jugak..hihihi...btw salam kenal Dila...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki kite lambat sikit kot cik kan? :)
      salam kenal untuk cik jugak..

      Delete
    2. yekkk..kut2 dapat twins kan...Amin ya Rabb :)

      Delete
    3. amin..:) kembar 3 kot cik kan..

      Delete
  3. Rajin Berusaha.. tangga kejayaan.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. usaha apa tu haaaa..?? ahahaha...
      salam perkenalan mawar!

      Delete
  4. kite org terengganu gak hehe
    btw, jom join giveaway ni :)
    http://ainexo96.blogspot.com/2014/01/fangirls-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite orang dungun.. :) insyaAllah dila join.. :)

      Delete
  5. Replies
    1. jemput la singgah kat dungun nanti.. :)

      Delete
  6. salam perkenalan dila, akak pun ttcian jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan... :) semoga ALLAh memberkati usaha kita.

      Delete
  7. salam perkenalan awk.. hihi.. ila.. mane pic kawen2 lg? ila sewa mane baju ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. malu titeww.. :P
      pic kawen tak bayak upload sini pun.. :) baju nikah buat sendiri, baju sanding ila tempah, 2-2 masih elok dalam simpanan.. :)

      Delete
    2. oloh malu sngt die.. huhu.. baju sanding tempah mane ila?

      Delete
    3. kat FB.. tapi kakak tu duk kat chendering jer.. :) ila plok hilang nombor dia.. maksud tempah tu beli yang siap dah.. :) baju nikah, design sendiri, aunty kat sblh skoloh cina kuala dungun buat.. memang terbaik.. :)

      Delete