Wednesday, 8 January 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

pagi-pagi, kite join segmen ni yer.. kite tau ade segmen ni pun dari CIK 
terima kasih cik.. boleh la tambah-tambah kawan mana yang patut kan.. :)

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pelancaran-segmen-ramaikan.html

sape-sape nak join klik SINI ok?
semoga ikatan persahabatan yang terjalin, merapatkan lagi hubungan kita.. ecece ayat kena power.. 

91 comments:

  1. yeah...Dilla join jugak yae...happy segmen dilla...

    ReplyDelete
  2. salam kenla ye sis.tqvm sudi singgah.

    wah good luck tau.kak lea rajin jugak join masa mula2 blogging.tapi tahun ni kena slow sikit kerja menimbun tak boleh fokus nk join segmen hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal... :)
      dila baru blajar nak join segmen2 ni.. sebelum ni tak de masa... hehehe

      Delete
  3. Assalamualaikum... Terima aksih kerana sudi join segmen Abak,moga Allah merahmati kita smua.. Abak follow sini..Senarai peserta :
    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  4. wa'alaikumussalam... terima kasih abak sudi singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah bw dari segmen yg sama.. saya follow sini ye.. salam ukhwah.. :)

    http://www.khirkhalid.com/2014/01/ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... salam persahabatan.. :)

      Delete
  6. salam ukhwah & slmt bersegmen... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah... :)

      Delete
    2. salam dila ... kalu berkesempatan buatlah solat dhuha... insyaAllah ada rezeki tu nanti. yg penting jgn stress2... org bertye tu biase tapi kita balas dgn senyuman & minta org yg bertanya tu doakan kita. selalulah bersedekah lebih2 lagi kalau jumpa baby yg baru lahir... selalu akk akan cakap dgn baby tu doakan acik dpt baby comel mcm kamu ye. memang la baby tu x phm ape pun tapi Allah tu maha mendengar.... smg Allah kurniakan rezeki tu utk dila... amin...

      Delete
    3. thanks... nk kuat semangat macam awk!

      Delete
  7. Datang singgah :D Dari segmen yang same! http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  8. Salam saya singgah dari segmen yang sama dan sudah pun follow :)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    Salam perkenalan dari Cikgu Faiz :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum. Saya singgah dari segmen yang sama. Salam kenal. Done follow you

    Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  12. Follow sini..dari segmen ni jugak.. :)

    http://charliejoined.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. Salam ukhwah.. bw dari segmen yang sama ni :) Nurul follow sini^^

    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yang sama.Azlea follow sini.salam perkenalan.

    http://chenachenis.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen sama :)
    Follow sini :)
    http://didi-the-kaito.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  16. salam blogger. jm dr sg yg sma > http://jmbelog.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html *DFU

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum .. dari segmen sama .. salam kenal :)

    ReplyDelete
  18. Salam ukhwah. Dari segmen yang sama.
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  19. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
  20. semoga berjya.. dari segmen yang sama

    http://lianasulaiman96.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yang sama :) jom follow jom ;)

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  22. datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan...

    http://www.bubblynotes.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan :) dari segmen yg sama. done follow sini..

    http://just-myyself.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  24. dari segmen yang same..
    http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html
    follow sini..

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari
    segmen yang sama... dan follow sini... salam
    perkenalan... happy blogging ye...

    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-
    ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  26. datang dari segmen sama....salam perkenalan. first time datang blog ni :)

    ReplyDelete
  27. hai hana dari segmen yang sama...mari singgah sini dan follow....salam perkenalan
    http://fiesyasayangawak.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  28. ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  29. Hai.. Salam perkenalan :) Dari segmen yang sama dan saya follow awak. Mind follow me back ? :D http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  30. dtg dr segmen yg sama,,,done follow,,

    ReplyDelete
  31. Datang dari segmen yang sama.. follow me back :)
    http://iynalieyanadira.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  32. salam ukhwah . dtg drp segmen yg sama . saya follow sini ( 107 ) .

    ReplyDelete
  33. dila follow sini..follow me back :)

    ReplyDelete
  34. Salam kenal. Singgah sini dan follow dari segmen Abak. Keep blogging ya? ;)
    http://assignmentcscrazil.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  35. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  36. salam... dari segment yang sama... jemput la ke blog saya... tq... :)

    http://jeefairuzjoe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  37. singgah sini dan follow dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  38. Salam kenal..singgah sini dan follow dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  39. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum.. singgah dari segmen sama... mayra follow sini yer.. jemput jalan2 ke blog mayra.. ^^, http://mayrahazim.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah :)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..
    jom join segmen/ GA yang lain jugak

    I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

    ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

    ReplyDelete
  43. salam singgah n follow dri segmen yg sama :)

    http://cikalyea.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  44. Salam, miss dari segmen yang sama ^^

    Isi tabung.

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html Jom join :3

    ReplyDelete
  45. Join juga... dah follow http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  46. Singgah dari segmen yg sama.. salam kenal. jemput ke http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum awak,Selamat berkenalan. Saya datang dari segmen yang sama "ramaikan follower, raikan ukhuwah" Jom kenal-kenal. Jom follow saya...

    Singgah disini : -

    http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum...salam ukhwah...singgah daripada segmen yang sama....siap follow lg...nanti kalau ada masa lapang, jemputlah datang ke blog sy :)
    Btw...sy pun org ganu...hihi...
    http://nazirahpunyablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  49. hai. jalan sini dan follow dari segmen yang sama. =)
    jemput singgah dan follow back. =)

    http://mimiefarid.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  50. hai!dtang sini dan follow..jemput ke blog okayh ^_^

    http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  51. i follow u.. ^_^... Follow me back ^_^..
    salam kenalan...

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html#gpluscomments

    ReplyDelete
  52. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  53. selamat bersegmen ^_^ datang dari segmen yang sama ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  54. hai :) singgah sini. done follow. PLEASE followback yaa :D ain blogger baruu !! mengharapkan followers dan readers. please yaa.. followback :D.. thankyou !! mucho :*

    From : http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  55. salam..datang dari segmen yang sama & dah follow ;)
    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  56. morning! singgah sari segmen sama. Done follow sini.. #135

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  57. Salam Ukhuwah..
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    Follow Done..All the best yaa... :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  58. Salam ukhwah dilla....akak dari segmen yang same #139..

    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  59. Salam,,,,,hye saya dari segmen yang sama......

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    Salam perkenalan ye.....neway saya dah follow blog awak.... jommmm bw ke blog saya dan jgn lupa follow yerk..... =)

    ReplyDelete
  60. Singgah dari segmen yang sama... All the best!

    http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  61. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  62. salam, sy singgah dr segmen yg sama dan followed awak jugak. Sy newbie, kalau sudi singgah2 blog sy jugak :)
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  63. Datang dari segmen yang sama ..
    Mira dah follow awak jugak :)
    Jemput datang ke blog Mira ^^

    http://gadizspectacles.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  64. Dari segmen yang sama, datang blogwalking dan followed.
    http://pjiekun.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html
    Salam perkenalan…

    ReplyDelete
  65. Salam semua..sy dari segmen yg sama :)
    http://blogabdulazizdaughter.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  66. Singgah kat sini dari segmen yang sama :) Hana Follow sini If belum follow :)

    http://justforfund.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  67. datang dari segmen yang sama ^^ done follow you dear ^^

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^

    ReplyDelete
  68. tira datang dari segmen yang sama . nak jemput nie join sgmen simple tira . :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  69. All the best :)
    Dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  70. datang singgah sini dari segmen yg sama....
    da follow sini.. #152

    ReplyDelete
  71. salam perkenalan...
    dr blog yg sama...
    jom join tambah jugak kt blog saya...

    http://mydiary-nunu.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  72. Assalamualaikum..
    Salam Ukhuwah..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  73. Assalamualaikum...singgah dari segmen yg sama...follow sini...mengeratkan ikatan ukhwah..

    http://myra-zone.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    ReplyDelete
  74. assalamulaikum, saya dari segmen yang sama...all the best :)

    http://mutiarasubuh1.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  75. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  76. Jom join :)
    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by.html

    ReplyDelete